Wij nodigen u van harte uit voor een eerste kennismaking en gesprek. Wij brengen uw situatie in kaart door het maken van een financiële foto: een momentopname waarin we vastleggen hoe u ervoor staat.

Alles komt hierbij aan bod. De gezinssituatie, inkomsten, uitgaven, pensioenen, sparen, beleggen en (levens)verzekeringen. Als dit helder is maken wij een financieel plan en geven wij een gedegen advies gericht op uw wensen en doelen voor nu en voor de toekomst. Wanneer we samen hebben besloten wat voor u belangrijk is dan vragen we offertes op, zeggen oude contracten op en gaan onderhandelingen aan. Wij kunnen alles voor u regelen! 

Financiële rust.

Met ons speciale serviceabonnement bent u ervan verzekerd dat we elke drie jaar opnieuw naar uw financiële situatie kijken. Het geeft rust wanneer u weet dat uw financiële plan een stevig fundament heeft maar – wat nog belangrijker is – ook houdt. En een update levert vaak geld op. Wij vinden het belangrijk dat uw huis, bij financiële regenbuien of stormen, blijft staan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak of loop even binnen. Dan plannen we een eerste kennismakingsgesprek. We helpen u graag! Bel 038 30 200 33 of bezoek ons sfeervolle kantoor aan de Dorpsweg in IJsselmuiden.