U heeft een leuke woning gezien en wilt weten of het voor u mogelijk is deze te kopen. Graag wilt u een advies in voor u begrijpelijke en heldere taal.

U heeft geen zin zich in alle soorten hypotheken te verdiepen en wilt dit uit handen geven. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  In een kort gesprek kunnen wij vertellen of deze aankoop mogelijk is en berekenen wij voor u wat u dit ongeveer maandelijks gaat kosten.

Ook verlenen wij, wanneer u daar voor open staat, advies met betrekking tot eventuele andere opties. Zo heeft een jong stel er misschien nog niet over nagedacht dat het in deze tijd –indien hun budget het toelaat uiteraard- wellicht verstandiger is om in plaats van een klein appartementje net een wat groter huis te kopen met het oog op de mogelijke komst van kinderen in de toekomst.

Verbouwen

U wilt uw huidige woning verbouwen en heeft hiervoor geld nodig? Hoewel de regels tegenwoordig strenger zijn dan voorheen, zijn er nog altijd genoeg mogelijkheden. We leggen u alle opties voor en samen bepalen we wat de beste keuze is.

Hypotheek wijzigen

Regelmatig krijgen we de vraag of men nog wel op de goede weg zit met de hypotheek. Het kan lonen om uw huidige hypotheek eens goed onder de loep te nemen. Wellicht is het gewenst -of soms zelfs noodzakelijk- om deze aan te passen of over te sluiten. Ook hierbij zijn we u graag van dienst.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Neem dan contact met ons op, dan is de eerste stap alvast gezet!
Bel: 038 30 200 33