Wij helpen graag uw woonwensen te vervullen. Heeft u of hebben jullie een leuke woning gezien en wilt u weten of het mogelijk is om deze te kopen. Maak dan een afspraak of loop even bij ons binnen.

Wij geven graag advies in begrijpelijke en heldere taal. In een kort gesprek kunnen wij u vertellen of de aankoop van de woning mogelijk is en berekenen wij wat uw maandlasten ongeveer gaan worden. Daarnaast geven we uitleg over de diverse hypotheekvormen die er zijn en bespreken we welke hypotheek het beste bij u past.

Advies op maat.

Wij denken met u mee. Wanneer u daarvoor open staat geven wij ook advies met betrekking tot eventuele andere opties. Een stel met een kinderwens heeft er wellicht nog niet over nagedacht dat het misschien handiger is, om in plaats van een klein appartementje, een wat groter huis te kopen. En misschien is het wel mogelijk om,  met uw budget, een nieuwbouwhuis toch te voorzien van een uitbouw. Wanneer wij meerdere mogelijkheden en opties zien voor u, dan zullen we u deze mogelijkheden altijd voorleggen. 

Verbouwen.

Wij onderzoeken de mogelijkheden. Hoewel de regels tegenwoordig strenger zijn dan voorheen is er toch vaak nog veel mogelijk. We leggen u graag alle opties voor en samen bepalen we dan wat de beste keuze is.

Hypotheek wijzigen.

Wij zijn u graag van dienst. Het kan echt lonen om uw huidige hypotheek eens goed onder de loep te nemen. Wellicht is het gewenst of zelfs noodzakelijk om deze aan te passen of over te sluiten. Wij adviseren u graag!

Welkom!

Neem gerust contact met ons op. Maak een afspraak of loop even binnen. We helpen u graag! Bel 038 30 200 33 of bezoek ons sfeervolle kantoor aan de Dorpsweg in IJsselmuiden.