Wij sluiten niet zomaar een verzekering voor u af maar kijken eerst of u wel een verzekering nodig heeft. Met behulp van onze rekensoftware brengen wij alles voor u in kaart.

We geven inzicht in de financiële consequenties bij bijvoorbeeld overlijden, werkloosheid of bij arbeidsongeschiktheid. Samen bepalen we vervolgens welke verzekering u nodig hebt en welk verzekeringsproduct daar het beste bij aansluit. Met onze vergelijkingssoftware vergelijken we verschillende premies, voorwaarden en tarieven. Zo vinden we altijd een verzekering die het beste bij uw situatie past.

Schadeverzekeringen.

Voorkomen is beter dan genezen. Maar dat geldt vaak niet bij schade. Juist dan is het fijn om goed verzekerd te zijn. Ook voor al uw schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan de verzekering van uw huis, de inboedel, de auto, een reisverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering enzovoort. Laat u goed adviseren en voorkom daarmee een eventuele financiële tegenslag. 

Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact met ons op. Maak een afspraak of loop even binnen. We helpen u graag! Bel 038 30 200 33 of bezoek ons sfeervolle kantoor aan de Dorpsweg in IJsselmuiden.